Cégünk 2022-ben a GINOP_PLUSZ 1.2.2-22 pályázat keretében 7,91 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el technológiai fejlesztésre. A technológiai fejlesztés során beszerzett új kertépítő és kertfenntartó gépekkel a munkáinkat precízebben, hatékonyabban tudjuk végezni. Egyes gépek a szolgáltatásaink körét is bővítik. Kompakt minikotró és motoros talicska révén szűk helyeken is tudunk földmunkákat végezni, akár kertajtón […]

Cégünk 2022-ben a GINOP_PLUSZ 1.2.2-22 pályázat keretében 7,91 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el technológiai fejlesztésre.
A technológiai fejlesztés során beszerzett új kertépítő és kertfenntartó gépekkel a munkáinkat precízebben, hatékonyabban tudjuk végezni. Egyes gépek a szolgáltatásaink körét is bővítik.
Kompakt minikotró és motoros talicska révén szűk helyeken is tudunk földmunkákat végezni, akár kertajtón át is be tudunk jutni a munkaterületre. A motoros talicska pedig kisebb élő munkaerő ráfordítás mellett hatékonyabb anyagmozgatást biztosít még lejtős területen is.
Modern gyepfelszedő gépünk lehetővé teszi a felső, akár 7 cm vastag talajréteg gyors és azonos mélységű lefejtését a régi gyeppel együtt, megerőltető és lassú kézi, ásós lefejtés helyett. Így a vakondháló későbbi pótlása is hatékonyabbá vált egy régi gyepben.
A térkő burkolatok készítéséhez szükséges pontosabb és tisztább vágások végzéséhez vizes vágó gépet vásároltunk. Öntözőrendszer árkainak kiásását hatékony láncos árokásó géppel gyorsíthatjuk meg. A kertfenntartás során szükséges gyepszellőztetési munkákat korszerű gyeplyuggató géppel (a tömörödött felső talajrétegben 7 cm mélyen vízáteresztő csatornák létesítésével) és vertikális gyepszellőztető géppel is el tudjuk végezni. Kiritkult gyepek felülvetéséhez felülvető gépet szereztünk be, mellyel ez a munkafolyamat is gyorsabbá és hatékonyabbá vált.
A kertfenntartási munkák egy részét megbízható motoros kombigép vásárlásával könnyítettük meg és tettük hatékonyabbá, pontosabbá (sövényvágás, gallyazó fűrészelés, szegélyvágás).

Sziklakert, Parképítés
Ebben a bejegyzésben a kertépítés megelőző folyamatait fogom majd leírni, ebben a […]
kertépítés
Ebben a kis leírásban a kertfenntartás folyamatát és műveleteit fogjuk leírni. Miért […]
A dísznövények gondozása és teleltetése kulcsfontosságú a kert szépségének és egészségének fenntartásához. […]
Cégünk 2022-ben a GINOP_PLUSZ 1.2.2-22 pályázat keretében 7,91 millió forint vissza nem […]
Ha az Ön kívánsága egy tiszta, algamentes, dekoratív, ötletesen kialakított, természetközeli kerti […]